BIZKIT PARK

BIZKIT PARK brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL

Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, .. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Ondanks vaak onderschat en verguisd door de critici heeft Nu-Metal voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke millenial is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de screams van Chester Bennington of de gemaskerde tronie van Corey Tailor? Daarnaast zorgde Nu-Metal voor het allerlaatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Snoeiharde riffs, beukende drums en tonnen attitude dagelijks op radio en tv… Een mens zou van minder nostalgisch worden.

Hoog tijd dus dat Nu-Metal de tribute krijgt die het verdient. Bizkit Park zal vanaf heden deze taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte nemen en elk beschikbaar podium met de grond gelijk maken.

Nog vee meehr leuke bandjes…

dagen
uur
min
sec
0

Geen producten in de winkelwagen.