THE ROLLING STONES RS UNDERCOVER

Undercover is opgericht in 1984, het jaar waarin het gelijknamige album van The Rolling Stones verscheen. In de eerste bezetting, bestaande uit Jaap den Drijver (zang) Cor Plat (gitaar), Wil Goudriaan (drums) en Jan Lange (bas) beleefde de band een aantal zeer succesvolle jaren met optredens door heel Nederland o.a. als voorprogramma van Normaal.

UnderCover is een begrip onder Nederlandse Stonesfans door regelmatig op te treden op Stonesmeetings in het land waaronder ook de jaarlijks op de door de band zelf georganiseerde  ‘Keith Richards Birthday Bash”.

Enkele van de hoogtepunten in de recente bandgeschiedenis waren o.a. de optredens van UnderCover met Blondie Chaplin (o.a. bekend als lid van The Beach Boys en als vaste backing muzikant bij liveshows van The Rolling Stones) en de theatershows waarbij de band voor de gelegenheid versterkt werd met een zangkoor.

Jan $ (zang, mondharmonica), Lucien Davids (gitaar, zang), Eerko Mooibroek (gitaar, zang), Jan Lange (bas, zang), Sander Brooshooft (drums), Ad den Besten (toetsen)

Start me up, cause it’s only rock n’ roll but I like it!

Nog vee meehr leuke bandjes…

dagen
uur
min
sec
0

Geen producten in de winkelwagen.