VOLBEAT STILL COUNTING

Sinds 2015 bundelen vijf muzikanten uit Hessende hun krachten onder de naam STILL COUNTING en vormen momenteel Europa’s meest succesvolle volbeat-tributeband. Het knallende geluid met stuwende drums, zagende gitaren maar ook pakkende melodieën en een bijna angstaanjagend gelijkaardige stem worden gevierd met originele apparatuur en ongelooflijke speelvreugde op de club- en festivalpodia van Europa. Alles wordt afgerond met een professionele pyro- en lichtshow, die niet alleen die-hard metalfans meeneemt.

Nummers uit de vroege VOLBEAT-dagen en hits van het nieuwe album “Rewind, Replay, Rebound” vinden hun plaats in de STILL COUNTING-show, waarbij het publiek herhaaldelijk wordt betrokken door meezingbare delen. STILL COUNTING gaat over het samen met het publiek vieren van de liedjes van hun idolen en het incorporeren van hun invloeden uit country, metal en rockabilly.

Sinds de oprichting heeft de band meer dan 100 shows gespeeld in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Nederland, België en Denemarken.

Nog vee meehr leuke bandjes…

dagen
uur
min
sec
0

Geen producten in de winkelwagen.